SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 20ºC|4ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El 'Viquet, els orígens del vi i el cava' presenta la #MaratóViquet
La proposta es durà a terme del 15 al 23 de maig per celebrar el Dia Internacional dels Museus i serà gratuïta per a tots els públics.
PUBLICAT EL 13.05.2021
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
MaratoViquet

9 dies per visitar els cinc equipaments patrimonials de la Cultura del vi al Penedès i Garraf.

El Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges, el CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava de Sant Sadurní d´Anoia, el Centre d'Interpretació DO Vinífera d´Avinyonet del Penedès, el Museu d´Arqueologia de Catalunya-Olèrdola, i el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, participants del 'Viquet, els orígens del vi i el cava', celebren el Dia Internacional dels Museus 2021 (18 de maig) amb una #MaratóViquet.

La #MaratóViquet ofereix la possibilitat de visitar de manera gratuïta els cinc equipaments entre el 15 i el 23 de maig. Tots els qui finalitzin la Marató dins el termini obtindran també un obsequi que serà lliurat en el darrer establiment visitat.

El projecte Viquet està en marxa des del juliol del 2020. Consisteix en un tiquet combinat que permet la visita als cinc espais patrimonials de la cultura del vi al Penedès amb un preu reduït habitual de 15€. En aquesta ocasió, el tiquet que habitualment es pot anar segellant durant tot un any a partir de la primera visita, es podrà realitzar de manera totalment gratuïta sempre que es facin les cinc visites dins els nou dies de maig que dura la #MaratóViquet.

El públic amant del vi, de la cultura, del paisatge i del patrimoni té oportunitat de descobrir aquest patrimoni cultural ric i sorprenent que ha llegat al Penedès una tradició vitivinícola de 3000 anys d´història.


Funcionament de la #MaratóViquet

  • Es pot aconseguir el passaport de la #MaratóViquet online. En el primer equipament que es visiti, l´usuari rebrà un desplegable amb informació dels cinc establiments a visitar, així com un mapa amb la seva localització.
  • L´usuari disposa de només nou dies, del 15 al 23 de maig ambos inclosos, per visitar tots els establiments de franc.
  • A mesura que el públic visiti els diferents espais el seu passaport s´anirà segellant fins a completar la ruta. L´ordre de visita és indiferent, però cal fer reserva prèvia als establiments participants per tal de garantir la plaça.
  • Si es completa la proposta en el termini establert cada visitant obtindrà un obsequi ben especial: una ampolla de vi, cava o malvasia del municipi, i entrades i descomptes a activitats programades pels espais organitzadors.


Més informació, contacte i horaris dels equipaments participants a 'Viquet, els orígens del vi i el cava'

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^