SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat 24ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El Most Festival a Sant Sadurní l'11 i 12 de juny
El Festival inaugura la seva 10a edició lluint més que mai amb el millor cinema del vi, grans preestrenes internacionals, tastos i altres activitats.
PUBLICAT EL 04.06.2021
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Most Festival 21

El Most 2021 ja és una realitat. Ahir al vespre, la gala d’inauguració va brillar amb llum pròpia després de mesos d’espera i canvi de data per la pandèmia. El món del vi i el del cinema van donar-se la mà per iniciar un Most Festival de primavera.

El mestre de cerimònies, el periodista de TV3 Jordi Eroles, va conduir una cerimònia que va comptar amb diversos moments estel·lars, com el lliurament del Premi Honorífic al projecte Sapiens del Vi que va recollir el sommelier Ferran Centelles, una de les veus més influents del món del vi. Centelles va agrair el reconeixement i va defensar el vi com a forma artística: “El vi és un art? Sí, el mètode Sapiens demostra que molts vins es poden catalogar com a art”.

A continuació, Miquel Torres Maczassek va presentar la projecció de Wine Masters: Penedès, Spain, documental inaugural dirigit per l’holandès Klaas de Jong al voltant de la història de la família Torres.

El Most Festival viurà avui una altra de les seves nits més destacades, la gala del vi. S’hi presentarà Vignes dans le rouge, de Christophe Fauchère. En acabar la sessió, Lluís Giralt, tècnic de la Secció de Viticultura de l’INCAVI, farà cinc cèntims dels treballs de recerca i els assajos que estan duent a terme a la recerca de varietats resistents al canvi climàtic. La seva intervenció donarà peu a un debat amb el públic assistent.

El Most 2021 arriba a Sant Sadurní els dies 11 i 12 amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní i diverses activitats a La Fassina de Can Guineu:

Més informació al web del Festival

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^