SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 32ºC|18ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Cicle de tastos d'escumosos al Pati de Can Guineu
Cada dijous de juliol, un nou tast especial per conèixer la realitat dels caves i escumosos del nostre territori de la mà de Cal Feru en col·laboració amb l'Ajuntament
PUBLICAT EL 18.06.2021
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cartell tastos CanGuineu

Seguint amb el seu compromís amb la difusió de la cultura del vi, la botiga especialitzada en vins i caves Cal Feru organitza un cicle de tastos de caves i escumosos, amb la col·laboració de l'Ajuntament, durant els dijous al vespre de juliol.

Es farà un recorregut pels vins escumosos que permetrà conèixer de primera mà la realitat polièdrica de la zona, de Caves a Corpinnats i de Grans Reserva a Ancestrals. Una proposta única pels amants dels escumosos i per tothom que s'interessi a descobrir tot el seu potencial.

Aquestes sessions de tast es realitzaran al Pati de Can Guineu, on l´Ajuntament de Sant Sadurní amb la col·laboració de l´escola de disseny Elisava l´ha condicionat creant un espai a l´aire lliure efímer per a realitzar activitats i esdeveniments culturals durant aquest estiu.

Seran tastos molt especials com es mereix l´espai de Can Guineu, un enclavament d´interès patrimonial i històric al centre de Sant Sadurní, protagonista d´esdeveniments clau en la història vitivinícola del poble i del Penedès.

El cicle de tastos de caves i escumosos començarà el dijous 8 de juliol amb un tast de caves de Paratge Qualificat, en què es tastaran els caves més singulars i especials que provenen d´una sola vinya o finca dels 6 cellers que n´elaboren.

Dijous 15 de juliol es dedicarà a conèixer les característiques dels Corpinnats tastant un escumós de cada celler membre d´aquesta marca col·lectiva que reuneix cellers que elaboren vins escumosos ecològics de llarga criança vinificats íntegrament a la propietat.

Dijous 22 de juliol es tastaran caves de llarga criança per descobrir la màgia i la complexitat dels caves Gran Reserva amb més de 6 anys a la cava fent la criança a l´ampolla amb les seves mares.

Es finalitzarà el cicle, el dia 29 de juliol, amb un tast d´escumosos innovadors fruit de la inquietud de petits viticultors que busquen la menor intervenció i puresa elaborant els escumosos amb el mètode ancestral.

Tots els tastos es realitzaran a les 20h, a l´aire lliure, al Pati de Can Guineu situat a la plaça de l´Era de Can Guineu a Sant Sadurní d´Anoia.

El preu de cada sessió és de 26€ i es pot adquirir un paquet per les 4 sessions a 80€.

Les inscripcions es poden fer al tel. 93 891 01 63 o a www.calferu.com.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^