SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AYUNTAMIENTO DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en HOY: Muy nublado 21ºC|11ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Actuació de reforç de la senyalització de la xarxa de senders Camins per la Capital del Cava
Quatre serveis de l'Ajuntament col·laboren per revisar l'estat dels camins i condicionar les senyals de les rutes d'interès ambiental al voltant de Sant Sadurní.
PUBLICADO EL 08.07.2021
COMPARTIRComparte en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correo electrónico
Senyalització camins

Els treballs per al condicionament de la senyalització dels Camins de la Capital del Cava s'han iniciat aquesta setmana. Les tasques es duen a terme des dels serveis d'Esports, Medi Ambient, Salut i Turisme de l'Ajuntament, que han treballat conjuntament per revisar l’estat de tres dels camins i fer-hi actuacions de manteniment i reforç de la senyalització.

L'execució dels treballs s'ha dut a terme a través de la contractació de persones del territori en risc d'exclusió social que durant aquest període han fet tasques d'acompanyament formatiu-laborals per afavorir la seva inserció en el mercat laboral. Aquest acompanyament sociolaboral s'ha realitzat a través de les cooperatives sense ànim de lucre del Grup Entrem.

Camins per la capital del cava

Els Camins per la capital del cava consten de 7 rutes cadascuna anomenada amb un títol relacionat amb un lloc de Sant Sadurní d’Anoia i marcades amb un color particular il·lustrat amb un pàmpol. Són rutes dissenyades amb l’objectiu de fomentar un estil de vida saludable, potenciar l’activitat física, conèixer el medi natural i facilitar el turisme rural entre la població de Sant Sadurní d’Anoia i les persones que volen conèixer la vila i el seu ric entorn paisatgístic.

S'hi inclouen els 3 circuits inclusius adaptats per a persones amb diversitat funcional i l'itinerari del camí del riu.

Els camins permeten conèixer també llocs inèdits i no gaire coneguts de la vila, ja bé siguin pel seu patrimoni arquitectònic, interès històric, geològic o naturalístic i que s'han marcat com a punts d'interès que es poden visitar.

Fitxes dels Camins per la Capital del Cava

¿YA NOS SIGUES EN LAS REDES SOCIALES?

Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^