SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AYUNTAMIENTO DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en HOY: Poco nublado 30ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
La jornada de Foraestocks al carrer clou la campanya de Rebaixes d'Estiu al comerç i al mercat
Som Sant Sadurní i la regidoria de Comerç estan molt satisfets amb les sensacions que deixa la inciativa
PUBLICADO EL 14.07.2021
COMPARTIRComparte en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correo electrónico

El passat Dissabte 10 de juliol va concloure la campanya conjunta de Rebaixes d'Estiu amb una jornada de Forastocks al carrer amenitzada amb la música d' Albert Caire, en què hi van participar paradistes del mercat setmanal del dissabte i una vintena de comerços de la vila.

Malgrat l'onada de calor, la jornada matinal de compres va ser un èxit, i es van registrar un 5% més de compres respecte el dissabte anterior només amb la targeta client local. La majoria eren dones veïnes de Sant Sadurní, que van fer una despesa mitja de 30,89€.

Al migdia es va realitzar el sorteig de Rebaixes entre totes les butlletes recollides i els actes de compra realitzats amb la targeta client local des del 28 de juny fins el mateix dissabte 10 de juliol. En total es van recollir 2.036 butlletes i es van realitzar 3390 compres amb la targeta de fidelització als comerços del Som Sant Sadurní.

En el marc de la campanya de Rebaixes d'estiu es van sortejar 4 premis, 2 premis entre les butlletes recollides que van recaure en Emilio Medina i Margarida Marcos i 2 premis entre els actes de compra realitzats amb la targeta client local del Som Sant Sadurní.

L'organització està molt satisfeta amb el resultat de la campanya conjunta de Rebaixes d'Estiu i el Forastocks, la segona de les quatre accions de dinamització comercials previstes dins el pla de dinamització comercial per aquest 2021, en les que el comerç adherit a Som Sant Sadurní i els Marxants del mercat setmanal de la vila uneixen esforços per promoure les compres de proximitat al municipi.

La campanya de Rebaixes d'estiu al comerç i al mercat deixa molt bones sensacions també entre els/les paradistes i comerços participants avalant l'aposta conjunta per part de la regidoria de Comerç i Mercat de l´Ajuntament i l´entitat comercial Som Sant Sadurní.

[Nota: Som Sant Sadurní]

fora estocs

¿YA NOS SIGUES EN LAS REDES SOCIALES?

Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^