SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Més de 5000 participacions en el sorteig "Local Friday" de Sant Sadurní
Som Sant Sadurní i la regidoria de Comerç estan molt satisfets amb el resultat d'aquesta nova campanya conjunta per promocionar el comerç de proximitat
PUBLICAT EL 03.12.2021
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

local friday

El passat dissabte 27 de novembre va cloure la campanya «Local Friday» amb una jornada de mercat, botigues i música al carrer en la que van participar paradistes del mercat setmanal del dissabte i una vintena de comerços de la vila.

La jornada matinal de compres va ser un èxit, els carrers de la zona comercial del centre de Sant Sadurní es van omplir de botigues i clients i, només amb la targeta client local, es van registrar un 13,2% més de compres respecte el dissabte anterior.

Durant les dues setmanes de promoció activa es van recollir 2.048 butlletes i es van registrar 3.306 actes de compra amb la targeta client als comerços del Som Sant Sadurní, el que suposa un 9% més respecte el mateix període de 2020.

Dissabte al migdia es van sortejar els 4 premis entre les 5.354 participacions: dos premis entre les butlletes recollides, que van recaure en Sonsoles Aragonés i Glòria Soler; i dos premis entre els actes de compra realitzats amb la targeta client local del Som Sant Sadurní, que van premiar les compres de l’Araceli Espejo i la Leonor Cobos, compres fetes a Cal Miqueló i Mel i Menta. Cadascun dels premis contenia un lot de productes gentilesa dels paradistes del mercat i una targeta regal amb 50€ del Som Sant Sadurní.

Les guanyadores, totes veïnes de Sant Sadurní, van recollir el seu premi durant el cap de setmana a la Fassina de Can Guineu.

L’organització, formada per l’entitat comercial SOM Sant Sadurní i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, està molt satisfeta amb el resultat de la campanya conjunta, tant per l’elevada participació al sorteig com el desenvolupament de la jornada de dissabte al matí.

Aquesta ha estat la tercera de les quatre accions de dinamització comercials previstes dins el pla de dinamització comercial per aquest 2021, en les que el comerç adherit a Som Sant Sadurní i els Marxants del mercat setmanal de la vila uneixen esforços per promoure les compres de proximitat al nostre municipi.

La campanya «Local Friday» deixa molt bones sensacions també entre els/les paradistes i comerços participants avalant l’aposta conjunta per part de la regidoria de Turisme i Comerç i l’entitat comercial Som Sant Sadurní.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^