SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 32ºC|16ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Agenda
Dimecres22.12.202123:15h
  COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Emissió del programa "Gent de Mercats"
El mercat de Sant Sadurní serà protagonista de l´estrena de la nova temporada del programa de televisió «Gent de Mercats»
El primer capítol, que s´emetrà per TV3 el dimecres 22 de Desembre a les 23:15h, visitarà el nostre mercat juntament amb els de la Barceloneta i Mollet del Vallès.
Lloc: Emissió per Televisió - TV3
Tipus d'acte: Comerç

«Gent de Mercats» és un programa de televisió que mostra el dia a dia dels mercats i fa sentir la veu dels professionals que donen vida a aquests espais tan arrelats a la nostra cultura. Una temporada més, es torna a endinsar en les històries que es couen amb la gent dels mercats, però, com a novetat, es posarà el focus en la realitat dels mercats ambulants, aquells mercats que es munten i desmunten, especialment afectats per les restriccions d'espai i mobilitat provocades per la pandèmia.

La docusèrie va ser guardonada en la categoria de programa cultural, divulgatiu i documental de la XXVI edició dels Premis Zapping a la qualitat audiovisual i té el suport de la Diputació de Barcelona, l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Els anys de treball conjunt de la Regidoria de Turisme i  Comerç de l´Ajuntament amb la Diputació de Barcelona, ha estat clau per a l´elecció del mercat de Sant Sadurní en aquest projecte.

L´equip de direcció, producció i redacció del «Gent de Mercats», amb la periodista Tana Collados al capdavant, ha fet un extens treball de camp al mercat de Sant Sadurní amb el suport de l´equip responsable del mercat de l´Ajuntament i la col·laboració dels marxants de dijous i dissabte.

La gravació del programa es va desenvolupar durant els dies 20 i 25 de novembre, per tant, es veurà una representació d'ambdós mercats setmanals.

A més de l´emissió d´aquest dimecres en «prime time», es podrà veure a la carta al portal ccma.cat/tv3/alacarta.

Gent de Mercats

logo gent de mercats

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^