SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 20ºC|4ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Sant Jordi omplirà els cellers amb literatura i cava el 24 d'abril
  • 24 escriptors presentaran les seves novetats literàries a 24 cellers elaboradors de cava.
  • Les presentacions aniran acompanyades amb activitats enoturístiques de qualitat com música en directe, maridatges i visites als cellers.
PUBLICAT EL 30.03.2022
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Jordi AECAVA 2

El diumenge 24 d'abril se celebrarà la segona edició d'una iniciativa molt singular, Sant Jordi als cellers, impulsada per l'Associació d'Elaboradors de Cava, AECAVA.

24 cellers ubicats al Penedès i a Alella festejaran el dia de la rosa i el llibre d'una manera diferent, obrint les seves portes a lectors i escriptors de renom amb activitats vinculades a la literatura.

Noms destacats de les lletres catalanes formen part del cartell: Eva Baltasar, Joan Lluís Lluís, Carla Zaplana, Carlota Gurt, Roser Capdevila, Melcior Comes, Jordi Llavina, Oriol Broggi, Biel Mesquida, Núria Bendicho, Lluís Calvo, Andreu Gomila, Montser Barderi o Laura Gost són alguns dels 24 escriptors que visitaran els cellers.

Els autors presentaran les seves novetats en paratges naturals envoltats de vinyes. Les llibreries L'Odissea, La Cultural i la llibreria Jepi tindran llibres a la venda a tots els cellers i els escriptors signaran exemplars a qui ho vulgui.

A més de les presentacions, cada activitat anirà complementada per una proposta enoturística de qualitat: tastos de caves, visites als cellers, maridatges de caves amb formatges, xocolatades, activitats infantils i aperitius i brunchs gastronòmics entre vinyes, entre d'altres.

Totes les activitats seran de petit format, a l'aire lliure i amb places limitades. Per a assistir-hi, cal reservar plaça contactant el celler o omplint el formulari de reserves que es troba a la web www.santjordialscellers.com.

Els cellers que participen a Sant Jordi als cellers són: Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Canals & Munné, Capità Vidal, Carol Vallès, Cava Berdié-Família Jovani, Cava Guilera, Caves Vilarnau, Celler Parató, Celler Vell, Codorníu, Covides, Finca Batllori, Freixenet, Giró del Gorner, Giró Ribot, Juvé & Camps, Masia Torreblanca, Molí Parellada, Rovellats, Segura Viudas, Sumarroca, Vins el Cep, Vins i Caves Joan Segura i Pujadas.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^