SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Clear 37ºC|21ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Sant Jordi omplirà els cellers amb literatura i cava el 24 d'abril
  • 24 escriptors presentaran les seves novetats literàries a 24 cellers elaboradors de cava.
  • Les presentacions aniran acompanyades amb activitats enoturístiques de qualitat com música en directe, maridatges i visites als cellers.
PUBLISHED 30.03.2022
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sant Jordi AECAVA 2

El diumenge 24 d'abril se celebrarà la segona edició d'una iniciativa molt singular, Sant Jordi als cellers, impulsada per l'Associació d'Elaboradors de Cava, AECAVA.

24 cellers ubicats al Penedès i a Alella festejaran el dia de la rosa i el llibre d'una manera diferent, obrint les seves portes a lectors i escriptors de renom amb activitats vinculades a la literatura.

Noms destacats de les lletres catalanes formen part del cartell: Eva Baltasar, Joan Lluís Lluís, Carla Zaplana, Carlota Gurt, Roser Capdevila, Melcior Comes, Jordi Llavina, Oriol Broggi, Biel Mesquida, Núria Bendicho, Lluís Calvo, Andreu Gomila, Montser Barderi o Laura Gost són alguns dels 24 escriptors que visitaran els cellers.

Els autors presentaran les seves novetats en paratges naturals envoltats de vinyes. Les llibreries L'Odissea, La Cultural i la llibreria Jepi tindran llibres a la venda a tots els cellers i els escriptors signaran exemplars a qui ho vulgui.

A més de les presentacions, cada activitat anirà complementada per una proposta enoturística de qualitat: tastos de caves, visites als cellers, maridatges de caves amb formatges, xocolatades, activitats infantils i aperitius i brunchs gastronòmics entre vinyes, entre d'altres.

Totes les activitats seran de petit format, a l'aire lliure i amb places limitades. Per a assistir-hi, cal reservar plaça contactant el celler o omplint el formulari de reserves que es troba a la web www.santjordialscellers.com.

Els cellers que participen a Sant Jordi als cellers són: Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Canals & Munné, Capità Vidal, Carol Vallès, Cava Berdié-Família Jovani, Cava Guilera, Caves Vilarnau, Celler Parató, Celler Vell, Codorníu, Covides, Finca Batllori, Freixenet, Giró del Gorner, Giró Ribot, Juvé & Camps, Masia Torreblanca, Molí Parellada, Rovellats, Segura Viudas, Sumarroca, Vins el Cep, Vins i Caves Joan Segura i Pujadas.

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^