menú
Notícies
Quasi 6000 participacions en el sorteig Som Primavera
Acaba la campanya Som Primavera amb jornada de mercat i botigues al carrer i una gran desfilada de moda
PUBLICADO EL 19.05.2022
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
desfilada som primavera

El passat dissabte 7 de maig va cloure la campanya «Som Primavera!» amb una jornada de Mercat i botigues al carrer al matí i la primera desfilada primavera/estiu del comerç de Sant Sadurní d’Anoia en la que van participar paradistes del mercat setmanal i comerços de la vila.

La jornada matinal de compres va ser un èxit, els carrers de la zona comercial del centre de Sant Sadurní es van omplir de botigues i clients i, només amb la targeta client local, es van registrar un 12,8% més d’actes de compra respecte al mateix dissabte de l’any passat.

A la tarda, la desfilada va omplir a vessar la plaça de l’Ajuntament. En aquest esdeveniment, que va tenir el suport organitzatiu de l’AAVV del Barri Vilarnau, van participar més 20 negocis locals, entre paradistes, botigues, perruqueries i esteticistes; i més de 60 models voluntaris.

Dissabte al migdia es van sortejar els 4 premis entre les 5.920 participacions: dos premis entre les butlletes recollides, que van recaure en Laura Solé i Maria Caliz; i dos premis entre els actes de compra realitzats amb la 

L’organització, formada per l’entitat comercial SOM Sant Sadurní i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, està molt satisfeta amb el resultat de la campanya conjunta, tant per l’elevada participació en el sorteig, que cada edició supera l’anterior, com el desenvolupament de les jornades de dinamització, on valoren especialment l’interès que va despertar la desfilada.

Aquesta ha estat la primera de les accions de dinamització comercials previstes dins el pla de dinamització comercial per aquest 2022, en les que el comerç local, l’associació Som Sant Sadurní i el mercat setmanal de la vila uneixen esforços per promoure les compres de proximitat al nostre municipi.

La campanya «Som Primavera!» deixa molt bones sensacions també entre els/les paradistes i comerços participants avalant l’aposta conjunta per part de la regidoria de Turisme i Comerç i l’entitat comercial Som Sant Sadurní.

Més informació a santsadurni.com

[Nota i imatge: Som Sant Sadurní]

¿YA NOS SIGUES EN LAS REDES SOCIALES?

Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^