SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Estat del cel 21ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní participa a la fira Mercat d'Escapades
Un mercat d'experiències turístiques, del 27 al 29 de maig, al Passeig Lluís Companys a Barcelona
PUBLICAT EL 26.05.2022
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Mercat Escapades

El proper cap de setmana al Passeig Lluís Companys de Barcelona, a l'Arc de Triomf, es podrà gaudir d'un mercat d'experiències úniques: cuina i productes de la terra, tast de vins, degustacions ofertes per hotels gastronòmics i col·lectius de cuina, escapades enogastronòmiques, culturals, de natura o turisme rural o tallers.

Arriba, com cada any, el Mercat d'Escapades. Durant tres dies, del 27 al 29 de maig, els visitants podran triar i remenar entre moltes propostes d'experiències singulars arreu de Catalunya.

El Mercat d'Escapades és una acció promocional que organitza l'Agència Catalana de Turisme on les entitats participants mostren un conjunt de propostes per escapar-se un cap de setmana i gaudir i descobrir Catalunya.

L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní hi promocionarà l'oferta turística de la vila conjuntament amb l'oferta de Penedès Turisme, Vilafranca i la Ruta del Vi del Penedès. 

Al mostrador de la Ruta hi haurà també uns QR per anar directament a reservar visites a cellers, activitats entre vinyes, activitats gastronòmiques, etc.

A més a més, també s'hi duran a terme sortejos i promocions per dinamitzar l'espai i atreure visitants, i hi haurà premis per als participants.

Gaudir del territori però també del temps de vacances per desconnectar és el que trobaran tots els visitants del mercat. A més, podran rebre informació de primera mà de propostes d'activitats a la costa, a la muntanya, culturals, etc.

S'hi podrà gaudir de cuina típica i productes de la terra, tast de vins, degustacions ofertes per hotels gastronòmics i col·lectius de cuina, escapades enogastronòmiques, culturals, de natura o turisme rural, tallers i molt més.

Més informació a El Mercat d'Escapades recupera força i l'estand del Penedès rep una molt bona acollida durant la fira.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^