SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITALE DU CAVA

LA MAIRIE DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AUJOURD'HUI Dégagé 20ºC|4ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia participa a la fira Mercat d'Escapades
PUBLIÉ 03.06.2022
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Mercat Escapades

El cap de setmana del 27 al 29 de maig es va dur a terme a Barcelona la fira Mercat d'Escapades, una acció promocional que organitza l'Agència Catalana de Turisme on les entitats participants van exposar-hi les seves propostes d'escapades turístiques per gaudir i descobrir Catalunya.

L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní hi va ser present promocionant les experiències enoturístiques i l'oferta turística de la vila, gràcies a l'acció conjunta amb Penedès Turisme i Vilafranca del Penedès.

El Penedès va participar a la fira amb dos espais promocionals. Per una banda, l'espai de Penedès Turisme on es va promocionar tota l'oferta turística de la destinació. I per altra banda, l'espai específic de la Ruta del Vi del Penedès on el visitant va poder informar-se de totes les activitats, experiències, visites a cellers, winebars que actualment hi ha al Penedès.

Enguany l'afluència de públic ha estat elevada i els assistents van mostrar molt interès per conèixer l'oferta turística del Penedès, visites, rutes i enoturisme. La procedència d'aquests assistents eren nacionals i internacionals, residents de Barcelona, però també un gran nombre de públic internacional que estava de vacances fent turisme a la ciutat de Barcelona i que van quedar sorpresos de l'oferta del Penedès i de les possibilitats de visitar cellers tan a prop de Barcelona i amb connectivitats de tren.

Més informació a El Mercat d'Escapades recupera força i l'estand del Penedès té una molt bona acollida durant la fira

EST-CE QUE VOUS SUIVEZ-NOUS SUR LES RÉSEAUX SOCIAUX?

Suivez-nous sur Facebook Suivez-nous sur Twitter Suivez-nous sur Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^