SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat amb tormenta 24ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Actuacions de millora a l'àrea de pernocta d'autocaravanes municipal
PUBLICAT EL 08.02.2023
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Àrea autocaravanes

Aquests dies des de l'Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia s'estan executant un seguit de millores a l'àrea de pernocta d'autocaravanes municipal, consistents en l’adequació i enjardinament del talús perimetral, la plantació d'arbres, la instal·lació de reg automàtic i l’arranjament del terra de la zona d'aparcament de l’àrea, situada just sota de Can Ferrer del Mas, al costat dels Habitatges Vilarnau.

Els treballs es completaran en les properes setmanes i convertiran la zona en un espai molt més amable i amb una millor integració en l'entorn, amb més zones verdes. Amb aquesta actuació se segueix apostant per una pràctica de turisme sostenible que permet acollir un públic itinerant molt actiu durant l’any.

Des que es va obrir a mitjans de 2019, s’ha constatat un alt nivell d'ocupació de l’àrea, que va en creixement, ja que el sector d'autocaravanes s'ha convertit en una de les ofertes d'oci vacacional en contacte amb la natura més demandada en els darrers anys.

L'àrea pertany a la Xarxa d'Àrees d'Acollida d'Autocaravanes impulsada pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Sadurní, i té capacitat per aproximadament una desena de vehicles recreacionals. L’espai també compta amb una font d'aigua potable i un punt pel buidatge d'aigües grises i negres, i taules de pícnic.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^