menú
Notícies
Es presenta l'estudi de viabilitat per implementar una APEU a Sant Sadurní

Les APEU són un instrument de col·laboració público-privada per al desenvolupament econòmic, comercial, turístic, industrial o tecnològic d'una àrea urbana

PUBLICADO EL 23.02.2023
COMPARTIRComparte en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correo electrónico

projecte a Peu

Dilluns es va presentar als membres del consistori i de l'associació Som Sant Sadurní els resultats i conclusions de l'Estudi de viabilitat de la implementació d'una APEU a Sant Sadurní, una trobada on també es van poder escoltar les opinions de diferents agents implicats.

Les APEU són un instrument de col·laboració público-privada per al desenvolupament econòmic, comercial, turístic, industrial o tecnològic d'una àrea urbana, i està dirigida per una entitat gestora durant els 3-5 anys de vida (amb opció a renovar).

Les funcions poden ser: impulsar l'activació comercial, urbana o turística; organització d'esdeveniments; captació d'inversions; formació; reforçar la seguretat; activitats de RSC; millora de la neteja, il·luminació, decoració i senyalització; gestió compartida de serveis entre el membres (com logística o digitalització).

En general, el projecte es considera una aposta engrescadora que pot donar resposta a les principals problemàtiques del comerç, tot i que és un projecte ambiciós que requerirà avaluar diferents aspectes i el 100% de la col•laboració publico-privada.

Tots els presents a l'acte s'han emplaçat a reflexionar sobre el projecte i a convocar una nova reunió de treball entre la regidoria de Comerç, encapçalada per la regidora Eva Cruces, i  i Som Sant Sadurní, per posar en comú les diferents visions.

¿YA NOS SIGUES EN LAS REDES SOCIALES?

Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^