SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Clear 30ºC|16ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
36 establiments han estat premiats i reconeguts en una nova edició dels Aparadors al Cava

La Confraria del Cava, Som Sant Sadurní i la regidoria de Comerç incentiven cada any les botigues locals a engalanar els seus aparadors amb motius al·legòrics al cava coincidint amb el Cavatast

PUBLISHED 19.10.2023
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

concurs d'aparadors

La seu de la Confraria va reunir aquest dilluns 16 d´octubre a una quarantena de persones a l'acte de lliurament dels premis del Concurs d'aparadors al cava. L'acte va comptar amb la regidora de Comerç i Turisme a l'Ajuntament de Sant Sadurní, Eva Cruces; Josep Varias, vicepresident de la Confraria del Cava; i Joan Carles Martín, secretari del Som Sant Sadurní.

Ambdues entitats, Confraria del Cava i Som Sant Sadurní, incentiven cada any les botigues locals a engalanar els seus aparadors amb motius al·legòrics al cava coincidint amb la celebració del Cavatast i diversos actes de la Confraria del Cava. Aquesta nova edició dels aparadors va començar pel Cavatast, el dia 6 d'octubre, i el va allargar fins al dia 16 d'octubre.

Un total de 36 establiments han decorat els aparadors i han participat en el joc de cerca de la placa de cava que s'hi amaga. A tots ells se'ls fa un reconeixement en agraïment a la seva participació. Dels aparadors engalanats una desena han entrat enguany a concurs. El jurat es va reunir el 10 d´octubre per valorar els aparadors i va estar format per Tomàs Salvador i Sra. Maria Forns, membres del Consell Capitular de la Confraria del Cava, Maria Esteban, Interiorista de l'empresa Maria Reche · Interiorisme Estratègic, el retolista Enric Sendra, Eli Jiménez, de Ràdio Sant Sadurní, Núria Oliva, tècnica de Comerç de l'Ajuntament de Sant Sadurní i Susana Duaso, gerent del Som Sant Sadurní, que van resoldre els premis i reconeixements següents:

  • Aparador més artístic: Ferreteria Cardús va aconseguir una puntuació rellevant però el premi va recaure en Farmàcia Anna Ferrer 
  • Aparador que millor integra els components de la Vinya i cava:  Adolfo Fotògraf va rebre el reconeixement de puntuació rellevant i el premi se'l va endur la Llibreria Jepi.
  • Aparador que millor utilitza el marxandatge comercial: la puntuació rellevant va ser per Simon Coll   i el premi va recaure en Món del Cava.
  • Aparador més tècnic, categoria Maria Reche interiorisme estratègic: Es va destacar el de la Farmàcia Ferrer i el guanyador va ser Vímets.

Els guanyadors de cada categoria es van endur una targeta regal per valor de 100€ per gastar en el comerç local a més del trofeu i l'ampolla de cava de la Confraria.

Els membres del jurat també van  donar diplomes de reconeixement a la empreses Lecegui Joiers per la seva fidelitat, a Hotel Fonda Neus per la seva evolució i a Pizza a Punt Sant Sadurní el reconeixement de Benvinguda.

A l'acte també va assistir la família Jurado Juncosas per recollir el premi d'una targeta regal de 50€ del Som Sant Sadurní i un magnum gentilesa de la Confraria, com a guanyadora del sorteig realitzat entre les persones participants en el Joc de cerca pels aparadors.

L'acte va cloure amb unes paraules de la regidora encoratjant a les dues entitats a seguir col·laborant per promoure Sant Sadurní, el cava i el seu comerç i amb un aperitiu per a tots els assistents.

Més informació a  Som Sant Sadurní 

Nota i imatges Som Sant Sadurní i servei de Comerç

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^