SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 34ºC|20ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Els formularis
LLISTAT OFICIAL DE PRODUCTES PER DEGUSTAR A LA XXVIII EDICIÓ DEL CAVATAST, MOSTRA DE CAVES I GASTRONOMIA
Sant Sadurní d'Anoia 4, 5 i 6 d'octubre de 2024
 

DETALLEU EL LLISTAT DE PRODUCTES QUE OFERIREU PER DEGUSTAR I EL PREU EN TIQUETS, DURANT ELS TRES DIES

Els productes indicats i el preu en tiquets seran publicats per l'Ajuntament de Sant Sadurní en el llistat oficial de degustacions de la Mostra i al web municipal. Un cop publicats en el programa imprès, no es podran fer modificacions.

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia reintegrarà l'import d'1,30 € (10% IVA inclòs) per cada tiquet unitari de degustació que l'expositor reculli durant la fira i presenti posteriorment a l’Ajuntament.

*
*
*

PRODUCTES QUE SE SERVIRAN AL CAVATAST
*
*Preu en tiquets (1 degustació)
*
*Preu en tiquets (1 degustació)
Preu en tiquets (1 degustació)
Preu en tiquets (1 degustació)
Preu en tiquets (1 degustació)
Preu en tiquets (1 degustació)
Preu en tiquets (1 degustació)
Preu en tiquets (1 degustació)
Preu en tiquets (1 degustació)


– Les degustacions del Cavatast s'oferiran mitjançant l'intercanvi de tiquets. L’organització posarà a la venda tiquets que els visitants entregaran a l’expositor perquè aquest els faciliti el producte a degustar.

– Preu de venda al públic d'1 tira de 6 tiquets de degustació: 10,00 €

– Preu de retorn per a l'expositor (1 tiquet): 1,30 € (10% d'IVA inclòs)

– Cada expositor decidirà el nombre de tiquets unitaris que sol·licita per cadascuna de les degustacions dels productes que ofereixi, dins la gamma d'1 a 6 tiquets com a màxim per a 1 degustació.

– L'expositor haurà de presentar els tiquets recollits durant la fira a l'Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia, en paquets de 100 unitats, abans del 31 d’octubre de 2024, acompanyats del corresponent albarà d'entrega. Serà condició indispensable que els tiquets s’entreguin en paquets de 100 unitats perquè l’Ajuntament pugui efectuar-ne el recompte amb la màxima celeritat. No s’acceptaran tiquets que no compleixin aquest requisit d’entrega.

– Totes les persones i empreses participants estan obligades al compliment íntegre de les bases públiques de participació per a expositors de la XXVIII edició del Cavatast, Mostra de caves i gastronomia, durant els dies 4, 5 i 6 d'octubre de 2024, incloent-hi el compliment dels requisits establerts al Reglament CE núm.852/2004 d'higiene dels productes alimentaris i el Reglament 1169/2011 sobre informació al consumidor, així com qualsevol altra prescripció normativa que li sigui d'aplicació.

– En compliment del Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i del Consell del 27 d'abril de 2016 (RGPD), l’informem que les dades facilitades en aquest formulari seran d'ús exclusiu de l'Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Si ho desitja pot exercitar els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la llei, fent arribar una comunicació per escrit a la nostra adreça del c. de l’Hospital, 23, La Fassina de can Guineu, 08770 Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona).


Per a més informació: 93 891 31 88   ·    turisme@santsadurni.cat



Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la
política de privacitat


JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^