SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Ennuvolat amb tormenta i pluja escasa 36ºC|21ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El Cavatast 2024 comptarà amb una quarantena d'expositors
La mostra de caves i gastronomia arribarà a la seva 28a edició i se celebrarà del 4 al 6 d'octubre
PUBLISHED 17.07.2024
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La propera edició del Cavatast 2024 seguirà apostant per la nova ubicació al Gat Cendrer i la nova estètica i ambientació que es va implementar al 2022 i que ha tingut una gran acollida. La 28a Mostra de Caves i Gastronomia se celebrarà del 4 al 6 d'octubre, amb la presència confirmada d'una quarantena d'expositors, amb 26 caves participants, 10 de gastronomia, a més de la participació dels municipis agermanats de Zegama i Cañete, o un espai de Cassà de la Selva, que organitza la Fira del Tap com a reclam de la seva indústria surera i amb qui Sant Sadurní ja ha dut a terme diverses accions de promoció i difusió conjuntes.

El recinte comptarà de nou amb música en directe, activitats de maridatge, i també s'està treballant en habilitar una zona de tallers infantils per als més menuts. El Celler de la Fassina de Can Guineu acollirà un any més tastos de cava i maridatges organitzats per AECAVA, el Consell Regulador de la DO Cava i la Confraria del Cava. També està previst el 27 de setembre la reedició de l'acció de promoció Nit dels Màgnums, reclam previ de la mostra del Cavatast, que se celebrarà a les caves Codorniu. organitzat per la Confraria del Cava.

La mostra mantindrà els seus horaris durant els tres dies de Cavatast, així com el seu funcionament, a través de tiquets de degutació. Més informació AQUÍ

També aquests dies s'ha donat a conèixer la imatge de l'edició 2024 del Cavatast, que combina el paisatge i l'entorn de Sant Sadurní, a través d'una fotografia del fons de Maria Rosa Ferré, i una copa de cava en representació de la història i la modernitat d'aquest esdeveniment. 

Cartell Cavatast 2024

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^