SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITALE DU CAVA

LA MAIRIE DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AUJOURD'HUI Peux nuageux 27ºC|14ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Els Premis Vinari i el Cavatast conflueixen en la promoció del vi català
Un acord de col·laboració permetrà que els millors escumosos del concurs es puguin tastar en el marc de la fira de Sant Sadurní
PUBLIÉ 25.09.2024
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

copes premis vinari

El Cavatast i els Premis Vinari són dos esdeveniments que sovint coincideixen en el temps i gairebé en l’espai, i que tenen molts trets en comú, entre els quals, l’objectiu de fer d’altaveu i promocionar el vi català des de diverses mirades i amb formats diferents. Els Premis Vinari i el Cavatast ompliran de vi el Penedès aquest pròxim mes d’octubre i ho faran, per primer cop, havent signat una aliança de suport i col·laboració.

Aquest acord es concreta en diverses accions, entre les quals, donar-se visibilitat mútua en el transcurs dels mateixos esdeveniments. És a dir, mentre el dissabte del Cavatast hi haurà un tast de vins escumosos premiats als Premis Vinari -que, per cert, serà el primer tast guiat, ja que els resultats es donen a conèixer el dia abans, el 4 d’octubre-, la fira d’escumosos tindrà presència a la gala de lliurament dels guardons en diversos moments de la nit. D’una banda, es compartirà informació sobre l’esdeveniment durant la Gala i, de l’altra, l’Ajuntament de Sant Sadurní lliurarà un dels grans premis del concurs.

Un acord que suma

Aquesta col·laboració arriba després de diversos anys de coincidència d’ambdós esdeveniments en el calendari vitivinícola i del fet específicament tinguin lloc en una mateixa regió vinícola. I d’aquí, segons els responsables dels projectes, l’interès a sumar sinergies des de diverses perspectives. Ja sigui, d’una banda, centrant l’atenció informativa del sector del vi cap a la comarca penedesenca durant tot el cap de setmana i, de l’altra, atraure persones interessades o professionals a poder gaudir de tres dies carregats d’activitats vinculades amb el vi.

Els Premis Vinari donaran a conèixer els guardons de la seva 12a edició el divendres 4 d’octubre al Teatre Casal de Vilafranca del Penedès, i el Cavatast oferirà un ampli programa d’activitats al voltant del vi i el cava del divendres 4 al diumenge 6 d’octubre des del Parc Lluís Companys Sant Sadurní d’Anoia.

[Nota: Revista Vadevi]

EST-CE QUE VOUS SUIVEZ-NOUS SUR LES RÉSEAUX SOCIAUX?

Suivez-nous sur Facebook Suivez-nous sur Twitter Suivez-nous sur Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^