SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Ennuvolat amb pluja escasa 25ºC|15ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El Cavatast tanca amb un balanç positiu, posant al centre l'experiència del visitant

La fira confirma el parc Lluís Companys com a un espai acollidor, molt ben valorat pels visitants

Els tastos i activitats de maridatge programats tornen a ser un èxit, amb més de 500 participants.

PUBLICAT EL 08.10.2024
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cavatast2024

La darrera edició de la Mostra de Cava i Gastronomia ha deixat novament molt bones sensacions pel que fa a l’assistència de públic i el desenvolupament d’una fira que ha consolidat rotundament la nova ubicació i ambientació al parc Lluís Companys, esdevenint un espai molt més agradable i que en les darreres edicions està apostant fermament en oferir al visitant una experiència més confortable i acollidora.

Des de divendres a la tarda i durant tot el cap de setmana, el Cavatast va comptar amb un volum important de visitants que es va accentuar als migdies i vespres i acompanyat per una meteorologia favorable.  

Els primers resultats d’una enquesta realitzada a més de 400 assistents deixa unes dades molt similars a les de l’edició passada, amb un 30% de visitant novell i un 70% fidel a la cita del Cavatast. Pel que fa a l’origen, els visitants de la província de Barcelona representen el 44%, mentre un 43% és visitant local i de la comarca.

La valoració global, tant dels visitants com dels expositors obté una nota molt alta, per sobre del 8 sobre 10, essent el nou espai un dels que rep major puntuació, amb un 8,69.

Pedro Campos, regidor de Turisme, destaca que «seguim avançant en millorar i completar l’experiència del visitant del Cavatast i crec que estem assolint bons resultats, amb un espai més seductor i noves propostes que ajuden a fer que sigui molt més que una fira de degustació i que fa que la gent se’n vagi contenta i amb ganes de tornar l’any vinent».

La programació d’activitats de tastos i maridatges que es van oferir durant la mostra tant a l’estand situat a la mateixa fira com al celler de la Fassina de Can Guineu van comptar amb una excel.lent assistència, amb la participació d’unes 500 persones en total.

Els diferents concerts i actuacions musicals a la fira, així com d’altres propostes que es van dur a terme en paral·lel al Cavatast, com la Nit jove de divendres a la pista exterior de l’Ateneu, o el concert i sessió musical de dissabte a la plaça de l’Ajuntament, també van comptar amb un públic nombrós.

El Cavatast comptava en aquesta edició amb la participació d’una quarantena d’expositors, dels que 25 eren cellers i deu de gastronomia, a més d’estands promocionals dels municipis agermanats de Zegama i Cañete La Real, així com de Penedès Turisme i de Cassà de la Selva, amb una important indústria de taps de suro.

Podeu veure una àmplia galeria d'imatges al  Flickr de l'Ajuntament 

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^