SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Cloudy with light rain 24ºC|17ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El Cavatast tanca amb un balanç positiu, posant al centre l'experiència del visitant

La fira confirma el parc Lluís Companys com a un espai acollidor, molt ben valorat pels visitants

Els tastos i activitats de maridatge programats tornen a ser un èxit, amb més de 500 participants.

PUBLISHED 08.10.2024
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cavatast2024

La darrera edició de la Mostra de Cava i Gastronomia ha deixat novament molt bones sensacions pel que fa a l’assistència de públic i el desenvolupament d’una fira que ha consolidat rotundament la nova ubicació i ambientació al parc Lluís Companys, esdevenint un espai molt més agradable i que en les darreres edicions està apostant fermament en oferir al visitant una experiència més confortable i acollidora.

Des de divendres a la tarda i durant tot el cap de setmana, el Cavatast va comptar amb un volum important de visitants que es va accentuar als migdies i vespres i acompanyat per una meteorologia favorable.  

Els primers resultats d’una enquesta realitzada a més de 400 assistents deixa unes dades molt similars a les de l’edició passada, amb un 30% de visitant novell i un 70% fidel a la cita del Cavatast. Pel que fa a l’origen, els visitants de la província de Barcelona representen el 44%, mentre un 43% és visitant local i de la comarca.

La valoració global, tant dels visitants com dels expositors obté una nota molt alta, per sobre del 8 sobre 10, essent el nou espai un dels que rep major puntuació, amb un 8,69.

Pedro Campos, regidor de Turisme, destaca que «seguim avançant en millorar i completar l’experiència del visitant del Cavatast i crec que estem assolint bons resultats, amb un espai més seductor i noves propostes que ajuden a fer que sigui molt més que una fira de degustació i que fa que la gent se’n vagi contenta i amb ganes de tornar l’any vinent».

La programació d’activitats de tastos i maridatges que es van oferir durant la mostra tant a l’estand situat a la mateixa fira com al celler de la Fassina de Can Guineu van comptar amb una excel.lent assistència, amb la participació d’unes 500 persones en total.

Els diferents concerts i actuacions musicals a la fira, així com d’altres propostes que es van dur a terme en paral·lel al Cavatast, com la Nit jove de divendres a la pista exterior de l’Ateneu, o el concert i sessió musical de dissabte a la plaça de l’Ajuntament, també van comptar amb un públic nombrós.

El Cavatast comptava en aquesta edició amb la participació d’una quarantena d’expositors, dels que 25 eren cellers i deu de gastronomia, a més d’estands promocionals dels municipis agermanats de Zegama i Cañete La Real, així com de Penedès Turisme i de Cassà de la Selva, amb una important indústria de taps de suro.

Podeu veure una àmplia galeria d'imatges al  Flickr de l'Ajuntament 

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^