SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Cobert amb tormenta 20ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Els formularis
CAVATAST 2020
DOCUMENT D'ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ A LA XXIV MOSTRA  DE CAVES I GASTRONOMIA
 

DADES DE L'EMPRESA PARTICIPANT

*
*
*
*
*
*
*
*


—El CAVATAST és un esdeveniment de promoció de la vila de Sant Sadurní d'Anoia i del cava, el seu producte més característic. El participant, pel sol fet d'enviar aquest formulari de condicions de participació, implica que es sotmet i s'obliga al compliment de les condicions generals establertes per l'organització i a les específiques següents:

—L'empresa participant serà responsable de mantenir el seu espai d'exposició i la seva zona d’influència en bones condicions de neteja, salubritat, seguretat i estètica. No es podrà ocupar més espai de l’atorgat per l'organització.

—Els productes alimentaris que l'empresa posi a la venda i degustació hauran de:
Complir les condicions establertes al Decret 285/2006, de 4 de juliol que desenvolupa la Llei 14/2003 de 13 de juny de qualitat agroalimentària.
Complir els requisits establerts al Reglament CE núm.852/2004 d’higiene dels productes alimentaris i el Reglament 1169/2011 sobre informació al consumidor, així com qualsevol altra prescripció normativa que li sigui d’aplicació
Reunir les condicions que regula la normativa d'higiene alimentària; tant les reglamentacions tecnicosanitàries referides a alimentació en general com les referides a cada tipus d'aliment, relatives a les condicions dels aliments i als establiments alimentaris.
Complir les disposicions autonòmiques, estatals i locals, relatives a la higiene dels productes alimentaris quan a l’elaboració, preparació, manipulació, comercialització i transport de productes alimentaris destinats al consum humà.

Per facilitar la compra d'entrades es fixa un sol preu d'entrada per a totes les sessions de tast del CAVATAST de 35 €, que inclourà el tast de 6 caves + 4 platets de restauració + 1 aperitiu xarcuteria + 1 degustació de xocolata. Del preu de cada entrada venuda l'Ajuntament en retornarà un import a cada expositor segons el següent (impostos inclosos): 

1,9 € / copa de cava (x 6 copes = 11,5 € per cavistes expositors)
4 €/platet de restauració (x 4 platets = 16 € per restaurants expositors)
2,5 €/tast de xarcuteria
2,5 €/tast de xocolata
2,5 € per la seu amfitriona

—Com a empresa participant al CAVATAST, accepto complir amb els requisits i condicions de participació abans esmentades.

—En compliment del Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i del Consell del 27 d'abril de 2016 (RGPD), l’informem que les dades facilitades en aquest formulari seran d’ús exclusiu de l'Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Si ho desitja pot exercitar els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la llei, fent arribar una comunicació per escrit a la nostra adreça del c. de l’Hospital, 23, La Fassina de can Guineu, 08770 Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona).


Per a més informació: +34 93 891 31 88   ·    turisme@santsadurni.cat



Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la
política de privacitat





ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^