SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Núvols alts 26ºC|8ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Els formularis
RUTA DEL XATÓ 2025
ENQUESTA A ESTABLIMENTS DE SANT SADURNÍ D'ANOIA
 

DADES DE L'ESTABLIMENT ENQUESTAT

*
*
*
*
*
*
*

QÜESTIONARI

*Estaria interessat/da a adherir-se a la Ruta del Xató 2025?
*El seu establiment està associat al Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès?
*En cas que no estigui associat/da al gremi d'hostaleria, estaria interessat/da a agremiar-s'hi per poder adherir-se a la Ruta del Xató 2025?


Els impulsors de la Ruta del Xató són els gremis d’hostaleria de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, i el Garraf que, des de fa més de 25 anys, organitzen aquest esdeveniment per potenciar el coneixement del territori i la gastronomia de la mà d’un dels nostres plats estrella: el xató. La Ruta del Xató atrau cada any milers de visitants i, actualment, compta amb els municipis adherits de Vilafranca del Penedès, Sitges, El Vendrell, Vilanova i la Geltrú, i Calafell.

Per adherir-se a la Ruta del Xató, a part de ser associat del Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès i abonar la corresponent quota al gremi, l'establiment també hauria de pagar 80 € per formar part de la Ruta.

—L'objectiu d'aquesta enquesta és avaluar el volum d'establiments del municipi interessats a adherir-se a la Ruta del Xató perquè l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia pugui valorar la integració del municipi a la Ruta a partir del 2.025, organitzant també, a més a més, algun tipus de festa com les que fan als altres municipis durant la temporada del xató.

—En compliment del Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i del Consell del 27 d'abril de 2016 (RGPD), l’informem que les dades facilitades en aquest formulari seran d’ús exclusiu de l'Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Si ho desitja pot exercitar els drets d’accés, rectificació i cancel·lació, previstos en la llei, fent arribar un escrit dirigit al responsable del tractament: Alcalde de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, plaça de l’Ajuntament, 1, 08770, Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona), o mitjançant instància a la Seu Electrònica


Per a més informació: +34 93 891 31 88   ·    turisme@santsadurni.cat



Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la
política de privacitat





JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^