Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Pèrdua de l'habitatge a conseqüència d'un procés de desnonament o d'execució hipotecària
Per evitar la pèrdua de l'habitatge per desnonament o per execució hipotecària, existeixen diferents ajuts com les prestacions d'urgència o la Mesa de valoració de situacions d'emergència econòmiques i socials.

Aquests ajuts es gestionen a través de l'Oficina Local d'Habitatge/Borsa de Sant Sadurní:

  • Prestacions econòmiques d'urgencia especial per a l'habitatge: Són ajuts destinats a persones físiques residents a Catalunya, amb uns ingressos de la unitat de convivència que no superin els límits establerts a les bases i que es trobin en risc d'exclusió social residencial per deutes d'impagament de rendes de lloguer o quotes hipotecàries. També està destinat a persones que han perdut l'habitatge com a conseqüència d'un procés de desnonament o d'execució hipotecària. Pots trobar tota la informació en aquest enllaç.
  • Mesa de valoració de situacions d'emergència: Té com a objectiu evitar l'exclusió social residencial de les unitats de convivència que es troben en situacions d'emergència econòmica i social. També tenen com a objectiu allotjar a unitats de convivència que acaben de perdre el seu habitatge o que es troben en altres situacions d'estat o risc d'exclusió residencial. Per més informació et pots adreçar a l'Oficina Local d'Habitatge/Borsa de Sant Sadurní.
Pujar al principi de la pàgina