SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Descobert 34ºC|20ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Obert el concurs de noves parades pels mercats setmanals de dijous i dissabte
Es poden presentar sol·licituds fins al 29 de març
PUBLICAT EL 15.02.2023
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Sant Sadurní obre concurs de noves parades pels mercats setmanals, amb l’objectiu de millorar la competitivitat i atractivitat dels mercats de dijous i dissabte.

Durant els últims anys i els últims esdeveniments que afecten el sector, s’ha precipitat la jubilació de diversos paradistes, fet que suposa una oferta de trenta espais lliures entre els dos mercats. Per això, l’Ajuntament ha publicat la convocatòria per a l’atorgament de noves autoritzacions de venda en els seus mercats de dijous i dissabte.

El servei de Comerç i Mercat considera que és una oportunitat per transformar els mecats i fer-los més moderns, sostenibles i competitius. Amb aquest propòsit, els criteris de valoració del concurs estan basats en l’origen i la qualitat dels productes, les característiques de les parades, el servei prestat al client i el mix comercial del municipi.

 BASES DEL CONCURS 

SOL·LICITUDS Es podrà fer la sol·licitud fins al 29 de març a través de la seu electrònica o presencialment a l’Ajuntament demanant cita prèvia ON LINE o trucant al 93 891 03 25.

  SOL·LICITUD TELEMÀTICA 

CONTACTA AMB NOSALTRES PER A MÉS INFORMACIÓAl correu electrònic mercat@santsadurni.cat o al telèfon 93 891 31 88 de dimarts a dissabte de 9h a 14h.

concurs imatge

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^