menú
Notícies
La XXVIa edició del Cavatast torna amb total normalitat, en una nova ubicació més gran i amb més activitats
Caves i empreses de restauració del país mostraran els seus productes al Parc Lluís Companys, del 7 al 9 d'octubre
PUBLICADO EL 22.09.2022
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cavatast 2022

La XXVIa edició del Cavatast, la mostra caves i gastronomia que organitza l'Ajuntament de Sant Sadurní, torna amb la tan desitjada normalitat, del 7 al 9 d'octubre. Enguany, aquesta cita tan esperada, es convertirà en un punt de trobada imprescindible pels amants del cava i la gastronomia del territori.

“Volem més, volem millorar el Cavatast i fer-lo molt més atractiu per a tots els caves que encara no hi són”, ha explicat l'alcalde de Sant Sadurní, Ton Amat. En aquest sentit, des de l'organització han donat una embranzida a la fira, concebent-la com un projecte que no només pretén exposar i fer tastos sinó també aglutinar activitats, novetats i experiències que ofereix el món del cava del nostre país. “A més, és clau per a la promoció del territori”, ha afegit Amat.

La gran novetat d'aquesta nova edició del Cavatast és la nova ubicació, el Parc Lluís Companys. “Aquest nou espai ens oferirà una mostra molt més agradable, molt més oberta, molt més verda”, ha afirmat la regidora de Promoció Turística i Comerç, Eva Cruces. Allà, més d'una trentena d'empreses elaboradores inscrites a la D.O Cava i establiments de la restauració, cansaladeria i pastisseria, exposaran tant els seus productes més clàssics com les últimes novetats.

Un any més, les entitats col·laboradores han estat imprescindibles en l'organització de la mostra. “Penso que aquest any serà un punt d'inflexió, el nou espai farà el Cavatast molt més llaminer”, ha dit Damià Deàs, president AECAVA. A més, “podreu trobar caves que estan fets per elaboradors integrals, D.O. i nous caves que estan sortint al mercat”, ha explicat Alexandre Comellas, Secretari del Consell Regulador del Cava.

Per la seva part, i dins del marc de la fira, Eduard Sanfeliu, President de la Confraria del Cava, ha destacat les activitats que tenen preparades, com “la III Nit dels Màgnums, que és una molt bona eina de promoció del cava” i la del “12 d'octubre, que farem portes obertes solidàries dels nostres cellers, perquè la gent pugui venir i conèixer el nostre territori”.

Els horaris ja estan confirmats: divendres 7 d'octubre, de les 19h fins a les 23h, dissabte 8, de 12h a 23h i diumenge 9, de 12h a 21h. Els preus d'aquest any són de 10 € degustació de cava i gastronomia (6 tiquets), 5 € per la copa tècnica i 3 € el lloguer de copa tècnica. Tota la informació a  cavatast.cat  

 Galeria d'Imatges 

[Nota: Giny Comunicació]

¿YA NOS SIGUES EN LAS REDES SOCIALES?

Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^